...buna...am facut contestatie la un proces verbal pt amenda politie! am invocat art 242 cpc (judecare in absenta) si tarziu am vazut ca am pierdut...nu trebuia sa fiu si eu anuntat in scris?...sa pot contesta sentinta?...mai pot face ceva? multumesc
asa mult dureaza? sentinta a fost data in decembrie 20111! eu cred ca nu s-a vrut incadrarea in termenul de recurs!...doar ma judec cu institutia statului!!!...cei care au dat sentinta sunt bugetari nu? de unde bani la buget daca resping amenzile?
nu e chiar asa... mai degraba dvs nu ati resuit sa rasturnati prezumtia de legalitate a procesului verbal de amenda contraventionala... iar in privinta faptului ca sentinta a fost pronuntata in decembrie 2011 iar acum suntem in luna mai 2012, nu aveti decat sa faceti cerere de urgentare a redactarii iar daca a fost redactata si nu a fost comunicata, sa faceti cerere de comunicare pentru a fi in termenul de recurs care icnepe sa curga in termen de 15 zile de la comunicare
ultima parte s-a vrut o glumita dar vroiam sa stiu care e treaba...ca de la fisc mi-a venit instiintare de plata dupa sentinta!...daca nu e definitivat cum ma pui la plata?..
Pronuntare divort
BYA_NELY
buna seara.pe data de 03.04.2009 s-a facut pronuntarea divortului dintre mine si sotul meu,in care el este de acord cu incredintarea copilului minor,divortul ... (vezi toată discuția)