avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumpararea locuintelor sociale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumpararea locuintelor sociale

Am gasit pe sait un articolul "Statul ar putea vinde locuintele sociale chiriasilor, in rate fara dobanda" (www.avocatnet.ro/content/art... ).
In legatura cu fraza:

In ceea ce priveste pretul de vanzare al locuintei, propunerea legislativa stabileste ca acesta nu poate depasi 30% din limita minima a pretului prevazut de Institutul National de Statistica (INS), la data vanzarii-cumpararii.

de unde pot afla care este limita minima a pretului INS pentru locuinta? Acesta Hotarare a intrat in vigoare deja ?
Ultima modificare: Marți, 1 Mai 2012
To_Do, utilizator

Alte discuții în legătură

Legea 112 din 1995 rahovei rahovei buna ziua.locuiesc de 6 ani intr-o locuinta nationalizata si doresc sa o cumpar dar cei de la primarie mi-au spus ca nu am dreptul sa cumpar locuinta deoarece ... (vezi toată discuția)
Noul act normativ referitor la grupele 1 si 2 de munca ronaldo77 ronaldo77 buna ziua!va rog mult vreau sa stiu daca s-au dat grupele 1 si 2 mama a lucrat in grupa 1 si vrea sa stie daca a aparut in monitorul oficial. Si eu daca ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta danny20164 danny20164 in cazul in care locuinta este inchiriata,cine are obligatia de a achita asigurarea?proprietarul sau chiriasul?si art de lege ,va rog.multumesc (vezi toată discuția)