avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj succesoral
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj succesoral

Suntem 2 frati ,cu vocatie succesorala. fratele meu nu a vrut sa mearga lanotariat sa dezbatem succesiunea amiabil, motrivele fiind datoriile foarte mari pe care le-a facut la utilitati,intrucat a locuit 2 in casa dupa moartea parintilor sia a semnat si unele contracte in numele lor .

Am introdus actiune pentru dezbaterea masei succesorale si partaj judiciar.Suma estimativa a taxei de timbru este in jur de 2000 ron .
In situatioa in care se mai solicita o suplimentare a acestei taxe tot in dauna mea ca reclamant : - ce pot solicita eu in instanta intrucat nu qam ajuns in aceasta sirtuatia din vinba mea .Cum pot cerre eu ca si el sa fie obligat sau sa plteasca si el bani intrucat a refuzat amiabil .

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters244210 , utilizator 21:27, 2 Mai 2012
reclamantul timbreaza iar la spetza cheltuielile se suporta potrivit cotei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj succesoral in instanta Crinel Crinel Suntem 2 frati. Tata a decedat in urma cu mult timp. Anul acesta in primavara a decedat si mama. Fratele meu a emigrat inainte de revolutie iar acum are ... (vezi toată discuția)
Mosteniri morariumihaela morariumihaela Bunica mea a decedat in 2004, iar tatal meu, in calitate de unic mostenitor nu a deschis succesiunea, decedand in 2010. Va rog sa-mi spuneti ce varianta ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri imobile (terenuri si o casa) prin hotarare judecatoreasca dromaderu0105 dromaderu0105 Buna seara, Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema - dupa moartea tatalui am facut succesiunea (eu, fratele si mama - sotia defunctului) in ... (vezi toată discuția)