avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am castigat in fond, ce trebuie sa fac daca paratul nu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am castigat in fond, ce trebuie sa fac daca paratul nu se supune de bunavoie hotararii judecatoresti?

In urma unui proces de granituire cu demolare a constructiei ce depaseste linia de hotar mi-a fost admisa cererea . Nu cred ca paratul se va supune hotararii . Intrebarea mea este cat timp trebuie sa astept aplicarea de bunavoie de catre parat a hotararii (termen limita) si ce urmeaza sa fac daca nu se supune acesteia .
Cel mai recent răspuns: Dorel Dulau , Consilier juridic 21:33, 1 Mai 2012
Investiti executoriu hotararea si puneti.o in aplicare prin executor judecatoresc! Daca refuza acest lucru singura solutie este calea penala! Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme executare iulis39 iulis39 Buna seara. Reprezint partea reclamanta intr-un proces civil, in care solicitam stabilirea liniei de hotar intre propietatea mea si a vecinei si retragerea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. detin cadastru din 2008. intre timp vecinul a demolat ... mihaela.joline mihaela.joline Buna ziua. Detin cadastru din 2008. Intre timp vecinul a demolat gardul dintre proprietati fara acordul meu si a construit 2 cladiri noi pe linia de hotar , ... (vezi toată discuția)
Punere in executare latura civila dintr-o hotarare penala ionu roman ionu roman cum se pune in executare partea legata de despagubiri din cuprinsul unei hotarari penale ramase definitive? se merge la executorul judecatoresc, se investeste ... (vezi toată discuția)