avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... comision analiza dosar?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

comision analiza dosar?

am depus actele necesare acordarii unui credit necesar achizitionarii unui apartament, la BCR, din cate imi amintesc am semnat ca sunt de acord sa fiu verificat in baza de date a biroului de credite. Am fost ulterior anuntata de BCR ca mi s-a aprobat acel credit pe care l-am solicitat. Intre timp lucrurile s-au schimbat, a venit criza si m-am razgandit, nemaidorind sa fac acel credit. Mentionez ca nu am apucat sa semnez cu BCR nici un contract de credit. Acum am fost anuntata de la BCR ca va trebui sa achit taxa de analiza dosar 500 ron. Daca nu achit ce mi se poate intampla? Este legal ceea ce mi se cere?
Cel mai recent răspuns: Buburuzsa , utilizator 15:21, 8 Decembrie 2008
unde ma pot adresa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce ati face in locul meu ? kapaursula kapaursula Ma numesc Mihaela Ursulescu , 53 , bugetara , si am o problema la care nu am raspuns , adica , am un apartament de doua camere , in Onesti , unde valoarea lui ... (vezi toată discuția)
Cum sa scap de un antecontract de vanzare-cumparare facut la agentia imobiliara? Cristina89Criss Cristina89Criss De curand am facut la agentie un antecontract de v-c ce tine loc de promisiunea ca vanzatorul nu va vinde altcuiva imobilul. La incheierea antecontractului,am ... (vezi toată discuția)
Credit bancar dunka83 dunka83 am un credit bancar facut acum vreo 7 ani, in urma cu un an si ceva am fost executat silit pentru imposibilitate de plata .suma in urma executarii era de 13000 ... (vezi toată discuția)