avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine trebuie sa plateasca?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine trebuie sa plateasca?

Am inchiriat un apartament in baza unui contract si dupa doi ani sa defectat centrala termica de apartament.As dori sa stiu cine trebuie sa o repare:eu sau proprietarul apartamentului? As dori sa mai spun ca locuiesc doar eu si familia si nu am intarziat niciodata cu plata chiriei sau a intretinerii.
Cel mai recent răspuns: ContSters103772 , utilizator 21:07, 1 Mai 2012
Proprietarul are obligatia sa mentina locuinta in stare corespunzatoare de folosinta pe toata durata locatiunii.
Prin urmare, el are obligatia sa repare centrala termica de apartament.
Obligatia nu exista daca centrala s-a defectat din cauza dvs. sau a membrilor familiei dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietarul ameninta cu evacuarea Andrei20M00 Andrei20M00 Proprietarul apartamentului în care locuiesc dorește să mă dea afară pentru că nu îl plac ca persoană. Menționez că am un contract pe 1 an, sunt ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica - inchiriere apartament... Bardac Nelu Bardac Nelu Sunt proprietarul unui apartament si doresc sa-l inchiriez pe o perioada cat se poate de lunga.... Ce obligatie am eu in calitatea mea de proprietar, si care ... (vezi toată discuția)
Drept civil- contractul de inchiriere- obligatie de reparatie Nedelcu_Ionut_Alin Nedelcu_Ionut_Alin Locuiesc in chirie intr-un apartament in Bucuresti de aproximativ 9 luni si de curand s-a defectat masina de spalat marca Indesit (cu o vechime de aprox. 7 ... (vezi toată discuția)