avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... refuz incasarea cotelor de intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

refuz incasarea cotelor de intretinere

am fost data in judecata de catre asociatia de proprietari pe data 18/04/2012 am avut procesul mentionej ca pana la proces am dorit sa achit suma cotelor de intretinere si o reesalonare a penalitatilor iar presedintele si adimistratorul a refuzat zicand ca fac o ilegalitate la proces presedintele instantei a ramas uimit de raspunsul pe care la m primit procesul sa amanat pana pe 30/05/2012 lasand acest termen ca presedintele blocului sa imi incaseze cotele si sa imi reesaloneze penalitatile cea ce nu sa intamplat nici pana azi ma tot amana iar adimistratorul nu a vrut sa imi icaseze ca nu are chitantierul ca la luat presedintele specific suma pt care am fost data in judecata mi sa parut exagerata am cerut sa mi se recalculeze iar contabila mi a dat o lista care nu are aceeasi suma cu listele afisate iar la proces avocata care reprezinta asociatia mia dat o alta lista care nici aceea nu corespunde am rugat din nou contabila blocului sa imi trimita care este adevarata lista pe care nici azi nu am primit-o multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 2 Mai 2012
cirstoceaelena, utilizator
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 10:19, 2 Mai 2012
Daca trimiteti banii prin mandat postal, pe adresa asociatiei, aveti si dovada ca ati achitat.
@cristoceaelena,
Trebuie sa va hotarati: ori acceptati sumele de plata si le platiti ori nu le acceptati si-n instanta soliciati stabilirea verificarea acestora printr-o expertiza judiciara pe care o suportati.
Daca nu acceptati sumele de plata , trebuie neaparat sa cereti expertiza judiciara pentru stabilirea exacta a debitului. Sfatul meu este sa cereti expertiza la termenul viitor, daca nu ati pierdut termenul cand se administreaza probele, pentru ca dupa al doilea termen (termen de decadere) nu mai aveti dreptul sa cereti alte probe, iar dvs. ati pierdut timpul cu prostii.Puteti face o cerere de mana semnata si sa o dati presedintei de judecata , incercati daca (poate) va mai accepta expertiza.Altfel , daca nu va aparati cum trebuie, la ingramadeala judecatorul intelege ca toate sumele trebuiesc achitate ( pentru ca daca nu le achitati dvs. cine sa le achite ?) si sunteti buna de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata expertiza mirusaby mirusaby Buna ziua, am si eu iarasi o problema : la adunarea generala din luna iun.2012 s-a hotarat schimbarea comitetului executiv, si efectuarea unei expertize ... (vezi toată discuția)
Cine plateste o expertiza refuzata? mitu eugenia mitu eugenia buna ziua, va rog mult daca poate cineva sa-mi spuna si mie ce am de facut in urmatoarea situatie: - am fost administrator la un bloc pana in ... (vezi toată discuția)
Propietar vs.asociatie 3 samsarul samsarul buna ziua, se poate ca in acelasi proces,exemplu asociatia de propietari da in judecata 3 propietari din aceiasi scara in aceiasi cauza/pretentii,pt.aceiasi ... (vezi toată discuția)