avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum se calculeaza?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum se calculeaza?

Buna dimineata domnilor consultanti vin si eu cu o intrebare,sunt cercetat sub savarsirea de infractiune de 8 luni conducere sub influenta alcolului ,de 8 luni ma cerceteaza avocatul incearca sa ceara in instanta sa faca recalcularea daca in cazul care si este posibil sa nu mi aprobe recalcularea sau rezultatul recalculari si ami da sentinta cu inchisoare cu suspendare asta ne mai avand abateri de nici un fel si am colaborat cu agenti rutieri se mai ia in considerare ca am stat 8 luni cercetat adica sa mi dea suspendarea mai mica de ex sa mi dea minim de 6 luni si sa dau iarasi de permis peste 1 an si 6 luni .este posibil sau nu se ia in considerare cat am fost cercetat .asta in cazul cel mai rau in cazul bun daca ami aproba recalculare si ies sub 0,80 si ami aproba si rezultatul banuiesc ca ami da permisul cat mai repede posibil .Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: valentin_matei2003 , utilizator 10:05, 2 Mai 2012
Indiferent cat dureaza perioada cercetarii, in cazul in care ve-ti fi condamnat urmeaza sa vi se anuleze permisul si ve-ti putea sustine un nou examen dupa 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare.
adica daca ami da 1 an si 6 luni tocmai dupa 2 ani si 6 luni mai pot da de permis?
Indiferent de cat va da cu suspendare.. 6 luni, 1 an, 3 ani si indiferent cat dureaza cercetarile , procesul.. dvs puteti sustine examen dupa un an de cand hot e definitiva.
Bun...adik mie daca ami da hotararea definitiva de ex in septeembrie eu in septembrie 2013 pot sustine un nou examen?
Exact ( daca vb de o pedeapsa cu suspendare)

Alte discuții în legătură

Dosar penal art 81 - ce sanse am sa primesc permisul inapoi? valentin_matei2003 valentin_matei2003 Buna ziua o mica intrebare am si eu ,momentan mi sa suspendat permisul de conducere pt conducerea sub influenta alcolului ...alcolemia e mare in sange 1,80 si ... (vezi toată discuția)
Conducerea autoturismului sub influenta alcoolului g3o g3o Buna ziua.De curand prietenul meu a fost prins beat la volan cu o alcoolemie de 0.76.Am fost opriti de politie si am fost dusi la un spital unde i s-au luat ... (vezi toată discuția)
Redobandirea dreptului de a conduce autovehicule pyty pyty In anul 2014 luna mai mi-a fost anulat permisul de conducere deoaree am fost depistat de catre politie conducand in stare de ebrietate. Din acel moment si pana ... (vezi toată discuția)