Buna dimineata domnilor consultanti vin si eu cu o intrebare,sunt cercetat sub savarsirea de infractiune de 8 luni conducere sub influenta alcolului ,de 8 luni ma cerceteaza avocatul incearca sa ceara in instanta sa faca recalcularea daca in cazul care si este posibil sa nu mi aprobe recalcularea sau rezultatul recalculari si ami da sentinta cu inchisoare cu suspendare asta ne mai avand abateri de nici un fel si am colaborat cu agenti rutieri se mai ia in considerare ca am stat 8 luni cercetat adica sa mi dea suspendarea mai mica de ex sa mi dea minim de 6 luni si sa dau iarasi de permis peste 1 an si 6 luni .este posibil sau nu se ia in considerare cat am fost cercetat .asta in cazul cel mai rau in cazul bun daca ami aproba recalculare si ies sub 0,80 si ami aproba si rezultatul banuiesc ca ami da permisul cat mai repede posibil .Va multumesc.
Indiferent cat dureaza perioada cercetarii, in cazul in care ve-ti fi condamnat urmeaza sa vi se anuleze permisul si ve-ti putea sustine un nou examen dupa 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare.
Indiferent de cat va da cu suspendare.. 6 luni, 1 an, 3 ani si indiferent cat dureaza cercetarile , procesul.. dvs puteti sustine examen dupa un an de cand hot e definitiva.