va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema destul de grea si anume:in urma cu 15 ani am cumparat impreuna cu singurul meu fiu o locuinta [demolabila] in cota de 1/2. dupa citiva ani i-am donat si partea mea lui el fiind divortat de mama celor 2 copii si la intocmirea acestor acte necasatorit deci i-am dat tot ca sa poata construi o casa spatioasa in care sa locuim impreuna si i-am dat si banii pe care i-am luat din vinzarea altui imobil .pentru tot ce v-am spus in mare am acte doveditoare precum si martori.numai ca in luna dec. 2011 fiul meu a murit iar eu am ramas la virsta mea pe drumuri fiindca nepotii mei adica fii lui m-au dat afara .pe buna dreptate dar ce vreau eu sa intreb este daca actionindu-i in judecata asa putea obtine o parte din banii cu care s-a facut casa ca tatal lor nu a avut nici un leu am cartea de munca a lui si cu salariul lui nu facea nici o toaleta!va multumesc mult va intreb pentruca o avocata mi-a spus ca as putea cistiga o parte de bani cu care sa imi fac o camera sa ma adun de pe drumuri oare se poate?
Este destul de dificila speta, Exista 2 posibilitati.
a) ati putea cere anularea actului juridic prin care dvs i-ati imprumut suma de bani fiului dvs. ( destul de greu de realizat )
b) daca acel contract de donatie al cotei parte dvs din apartament a fost o donatie cu sarcina si sarcina nu a fost respectata.
Partaj
Gheorghita mirela
Buna ziua as avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva.In urma cu trei ani parintii mie au vindut un pamint si din banii primiti i-au achizitionat ... (vezi toată discuția)