avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Calcul dobanda dupa incuviintare executare silita.
Discuție deschisă în Executare silită

Calcul dobanda dupa incuviintare executare silita.

Buna ziua.
Intr un dosar de incuviintare executare silita s a dat urmatoarea solutie.

Solutie: Admite cererea formulată de Biroul Executorului Judecătoresc B M, cu sediul în mun. Tg. Secuiesc, jud. Covasna. împotriva debitorilor K L, L B, C J, C A , cu toţii domiciliaţi în or. C Încuviinţează executarea silită împotriva debitorului principal K L şi împotriva debitorilor garanţi L B, C J, C A, în baza titlului executoriu constituit din contractul de împrumut nr. 154/18.05.2010 emis de creditoarea SA, cu sediul în mun. Sf. Gheorghe, , jud. Covasna, pentru suma de 11.095,26 lei şi penalităţile până la achitarea integrală a debitului, împreună cu cheltuielile de executare. Fără cheltuieli de judecată. Irevocabilă.

Intrebare.
Avand in vedere ca hot este irevocabila si se refera doar la suma de 11095 ron+ ch de executare+penalitati si ca nu se face nici o referire la dobanda , mai poate car ul sa mi calculeze dobanda in continuare pana recupereaza integral suma sau poate sa mi ceara doar banii la care face referire sentinta.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Mai 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: MihaiCL , utilizator 21:02, 2 Mai 2012
stiti cumva la ce fel de penalizari se refera?
Este vorba de dobanda penalizatoare pentru neplata la termen?> sau de alte penalitati.
Au dreptul sa calculeze dobanda penalizatoare la intreg soldul creditului sau doar la soldul ratelor si dobanzilor restante?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare MihaiCL MihaiCL Buna ziua. Intr un dosar de incuviintare executare silita s a dat urmatoarea solutie de catre judecatorie. Admite cererea formulată de Biroul Executorului ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea sentintei civile definitive de catre otp bank galcsb galcsb Buna ziua.Am sentinta definitiva impotriva OTP Bankdin data de 06.04.2016,prin care trebuia sa-mi transfere o suma destul de mare in CHF in contul meu cu ... (vezi toată discuția)
Incuviintarea executarii silite iulia2015 iulia2015 buna ziua.Va rog daca ma puteti ajuta cu lamurirea acestei expresii si anume incuviintarea executarii silite si anume cand o onstanta judecatoreasca adminte ... (vezi toată discuția)