Buna seara
Sunt in mare incurcatura.Va rog ajutati-ma!
Din martie 2010 ma judec cu fostul angajao pentru concediere ilegala.
Prima solutie din tribunal a fost in favoarea mea, dupa care angajatorul a facut recurs.in urma recursului de la curtea de apel, dosarul se trimite spre rejudecare la Tribunal.La rejudecare si cea de-a doua instanta de la Tribunal da hotararea tot in favoarea mea, adica considera concedierea ilegala, pentru ca angajatorul nu aduce nici o dovada, stat de functii, hot. AGA,etc.
Face din nou recurs la curtea de apel , schimba firma de avocatura si surpriza. curtea de apel modifica sentinta , si considera ca trebuie sa smi se plateasca drepturile salariate numai pentru 2 luni, fara bonuri de masa, fara sal compensatoriu ( comnform CCM la nivel de ramura, valabil in 2010 la data concedierii).Hot din curtea de apel este irevocabila....
Pot face plangere la CEDO/
2 instante din tribunal dau hotararile cf art. 78, adica pina la data hataririi, si dintr-o data totul se modifica...
Va rog ajutati-ma si spuneti-mi ce sa mai fac...., este nedreptate pe fata, mi-e greu sa cred ca 2 instante din tribunal dau hatarari anapoda.
trebuie sa mai existe o cale indiferent cat de lunga..., dar nu pot lasa situatia asa.
La dosar nu are nimic depus, Cim-ul nu l-a respectat....
.
P. s. angajatorul este un influent in judet si nu numai, si eu am fost singura care mi-am permis sa-l dau in judecata.#-o