avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintare cresa particulara
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintare cresa particulara

care sunt pasii de urmat de infiintarea a unei crese particulare?
se poate accesa fonduri UE pt acest obiect de activitate?
are cineva un plan de marketing pentru acest domeniu?

multumesc?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:39, 3 Mai 2012
Puteti consulta raspunsul dat pe forum la o intrebare asemanatoare la adresa de jos. Pentru inceput, studiati conditiile de constituire si functionare:

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri pentru inceperea unei afaceri RaduTomy RaduTomy Salutari, sunt student in strainatate, si am o idee de afaceri pe care vreau s-o aduc in Romania. Domeniul in care voi activa va fi cel on-line, iar ceea ce ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatia parintilor crys_mario crys_mario Buna ziua! As dori si eu sa infiintez Asociatia Parintilor in unitatea scolara in care imi desfasor activitatea. Care sunt pasii ce trebuiesc urmati? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Idei de afaceri - infiintare gradinita (posibil accesare fonduri europene?) erdeicristina erdeicristina Buna ziua tuturor . vin din nou cu o intrebare .Va rog sa imi dati si mie niste sfaturi , in ceea ce priveste ideea de afacere ... am renuntat la serviciul meu ... (vezi toată discuția)