avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintare Asociatia parintilor
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintare Asociatia parintilor

Buna ziua! As dori si eu sa infiintez Asociatia Parintilor in unitatea scolara in care imi desfasor activitatea. Care sunt pasii ce trebuiesc urmati? Mentionez ca nu detin fonduri pentru a apela la un avocat. multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:36, 24 Noiembrie 2014
Pentru inceput contactati cativa parinti ai unor elevi din scoala respectiva care vor deveni membrii fondatori ai asociatiei de parinti. La infiintare, membrii fondatori vor contribui cu bani la constituirea patrimoniului initial al asociatiei. Valoarea totala minima nu trebuie sa fie mai mica decat valoarea salariului minm pe economie care acum e 900 lei dar e recomandat ca sa se adune mai multi bani decat aceasta valoare pentru a se asigura cheltuielile de functionare in primele luni dupa inregistrarea asociatiei.
Cititi detaliile de la adresa www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patrimoniu ong CristinaMaria1991 CristinaMaria1991 Buna ziua, As vrea sa infiintez urgent un ONG in baza OG 26/2000. Vom fi 6 membri. Cineva mi-a spus ca patrimoniul nu poate fi mai mic decat un salar ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie parinti cpaula cpaula In data de 20 aprilie 2012 am trimis un e-mail catre scoala in care invata fiul meu, rugandu-l pe D-nul Director sa informeze parintii din scoala de ... (vezi toată discuția)
Aș dori să înființez o asociație a părinților marianapruteanu marianapruteanu Bună ziua! Aș dori să înființez, pe lângă școala în care lucrez, o asociație a părinților.V-aș ruga să-mi spuneți, ce pași trebuie urmați și ... (vezi toată discuția)