avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Alternativa la Parteneriat Public-Privat?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Alternativa la Parteneriat Public-Privat?

Buna ziua tuturor !

Exista si o alta forma in care o soc. comerciala se poate asocia cu o autoritate publica, alta decat forma PPP reglementata de Legea 178/2010? Ideea ar fi punerea la dispozitie de catre stat a unor suprafete de teren pentru dezvoltarea unor exploatari. Ma gandesc la contractul de concesiune .. exista si alte alternative?

Si putin off-topic: in cazul unui contract de concesiune durata maxima este de 49 de ani? Ce se intampla cu investitia (constructii, proiect, etc.) la expirarea contractului?

Multumesc !

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru dezvoltarea rurala apa si canalizare! danmures danmures Intrebare. Daca la mine in comuna as introduce pe banii mei (ai firmei pe care o detin) reteaua de apa si canalizare exista posibilitatea de ai recupera prin ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri nerambursabile sandu-alex sandu-alex Bună ziua, Mă gândesc de ceva timp la deschiderea unui Parc de agrement (În genul Parcului Aventura din Brașov de exemplu) într-un oraș micuț, care ... (vezi toată discuția)
Taxa excavare si foraj iuliasam iuliasam Unul din clientii mei investeste in amenajarea unor lacuri piscicole - “Infiintare pastravarie”, obtinand pentru constructia lor toate ... (vezi toată discuția)