avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie pentru fond - contestatie act administrativ ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie pentru fond - contestatie act administrativ fiscal

am primit o citatie in care sunt chemat in aceasta instanta in calitate de reclamant, in proces cu institutia prefectului bihor-serviciul public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor bihor in calitate de parat pt. Fond-contestatie act administrativ fiscal.
Mentionez ca am dat statu in judecata pt inmatricularea unei masini . Despre acel proces este vorba ?
Cel mai recent răspuns: Dorel Dumitru , Alte profesii 13:15, 3 Mai 2012
Daca se precizeaza ca este vorba de o contestatie si aveti calitatea de reclamant,acela este procesul de pe rolul instantei. Se judeca contestatia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie timbru de mediu Ciprian_st Ciprian_st A reusit cineva sa conteste timbrul de mediu? (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism flori_minicards flori_minicards Buna seara am cumparat un autoturism de la o doamna din Mehedinti masina a inscriso in 02/02 /2013 fara plata taxei de mediu dumneaei avand aceasta ... (vezi toată discuția)