avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... accesul nepermis la informatii dintr-un PC baza de date
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

accesul nepermis la informatii dintr-un PC baza de date

Cum se numeste fapta persoanei care a rupt sigiuliul lipit pe spatele unitatii PC si a umblat prin USB-ul intern in baza de date, a efectuat si un download de niste documante la care nu trebuia sa aiba acces. PC nu are conexiuni externe prin care putea sa se conecteze.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 13:48, 3 Mai 2012
Fac parte din categoria infractiunilor informatice, pedepsele fiind destul de mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sustragerea de informatii dintr-un calculator sigilat ContSters250888 ContSters250888 Cum se numeste fapta persoanei care a rupt sigiuliul lipit pe spatele unitatii PC si a umblat prin USB-ul intern in baza de date, a efectuat si un download de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - download ilegal EkeshOkor EkeshOkor Buna ziua, As dori daca se poate niste sfaturi in legatura cu situatia penala in care e posibil sa ma aflu atat eu cat si alti trei prieteni/e. In ... (vezi toată discuția)
Descarcare filme de pe site-uri de tip rapidshare, fileserve, etc. MirelaVV MirelaVV Buna seara, Imi cer scuze daca va deranjez, dar as avea si eu nevoie de un raspuns cat mai avizat in legatura cu legalitatea descarcarii de filme( carti, ... (vezi toată discuția)