avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cai de atac impotriva unei hotarari irevocabile
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cai de atac impotriva unei hotarari irevocabile

Buna ziua!

Cum pot ataca o hotarare data de tribunal ca fiind irevocabila?
Se poate muta un dosar de la o sala la alta in acelasi tribunal ?
Nu ar fi trebuit instiintate ambele parti de aceasta schimbare?
Am mai intrebat daca exista vreo lege in care se stipuleaza ca datoriile fostului proprietar trebuiesc platita de actualul proprietar. Proprietatea fiind dobandita prin contrac de intretinere si acum fostul proprietar decedat.
Cum pot trimite un dosar la CEDO?
Daca investesc o hotarare mai pot trimite dosarul la CEDO?

Cel mai recent răspuns: maria_crystyan , utilizator 21:50, 3 Mai 2012
1. Printr-o cale de atac extraordinara.
2. Da
3. Depinde de organizarea interna a instantei.
4. Gasiti cererea pe portalul CEDO (ECHR).
5. Desigur
Va multumesc pentru raspunsuri.
In cazul in care trimit dosal la CEDO si am hotararea investita se mai ia in considerare raspunsul lor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

C.e.d.o Angela Rauta Angela Rauta Sunt nedreptatita in dosarul nr 1642/277/2008 al judecatoriei Patarlagele pentru ca Tribunalul Buzau a dat o Decizie definitiva si irevocabila pe data de 20 ... (vezi toată discuția)
Ce cai de atac am impotriva unei decizii pronuntate de curtea de apel? catalinoctavian catalinoctavian Buna seara , Am o decizie nefavorabila, irevocabila de la cutea de apel. In acest caz ce cai de atac mai am? (vezi toată discuția)
Justitia romana vs cedo suspectu suspectu Asa cum spune si titlul,este vorba de justitia romana vs CEDO si anume: Multi stiti ca romanii sunt nostalgici si patrioti,ca atare ei doresc sa-si rezolve ... (vezi toată discuția)