avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... regim juridic pentru functionare punct de lucru
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

regim juridic pentru functionare punct de lucru

societatea are un teren in propietate , iar in baza unui contract de comodat societatea a cedat pentru constructie terenul , asociatiilor , care au obtinut autorizatie de constructie , au construit o cladire si au facut receptia . In acest moment se plateste de catre asociati impozit pe cladire . Care este forma legala pentru ca societatea sa functioneze cu un punct de lucru in aceasta cladire si sa poata investi in continuare in aceasta cladire , in amenajare , intretinere etc. Mentionez ca asociatii sunt sot sotie si sunt singurii asociati in societatea in cauza .
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:32, 10 Mai 2012
Categoric aveti nevoie de contract de comodat sau inchiriere pentru spatiul (imobil cladire) in care doriti sa functionati.
Contractul se incheie intre societate, in calitate de chirias, si cei pe numele carora este inscris dreptul de proprietate asupra claditii, in calitate de proprietari ai constructiei.
Nu confundati proprietarul terenului cu proprietarul cladirii (puteti vedea aceste informatii pe un extras de carte funciara)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)
Inregistrare societate tip srl Nina1 Nina1 Ce documente sunt necesare pentru inregistrare sediul societate tip srl? Cu stima (vezi toată discuția)
Deschiderea unui sediu secundar liviuneculaescu liviuneculaescu Buna dimineata, va rog sa-mi spuneti si mie daca pentru deschiderea unui sediu secundar, ca act de spatiu, este suficient contractul de inchiriere a terenului ... (vezi toată discuția)