avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de indemnizatie pentru CCC?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de indemnizatie pentru CCC?

Buna ziua . Sunt studenta anul 3 la zi , nu am intrerupt nici un an. Sunt insarcinata in 16 saptamani si as dori sa stiu daca beneficiez de indemnizatie . termin facultatea la sfarsitul lu iunie anul acesta
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:37, 3 Mai 2012
1. Deoarece sunteti in ultimul an de facultate ar fi fost bine daca ati fi spus data prezumata a nasterii si data absolvirii (nu data sustinerii licentei).

2. - Dupa absolvire (daca nu nasteti pana atunci), chiar daca nu ati sustinut licenta, va inregistrati imediat la Agentia de Somaj.
- Dupa 60 de zile de la absolvire veti primi indemnizatie de somaj.
- Perioada de studentie, perioada de 60 de zile dupa aceasta si perioada de somaj indemnizat sunt eligibile pentru a beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studenta insarcinata bya_sp bya_sp Am terminat facultatea de Administratie de Firme in Spania, si mi-au dat diploma provizionala la data de 30 iulie 2012. Mentionez ca am frecventat facultatea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Alinuta26 Alinuta26 Buna ziua! Sunt studenta in anul 3 la o factultate particulara, cu cursuri la zi. In acesta perioada nu am avut nicio intrerupere de studii. Sunt insaricinata ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului pentru mamele studente maria26 maria26 Implinesc 26 de ani in august, sunt studenta anul 3 la zi la spiru haret si sunt insarciata in luna a 7-a, as dori sa stiu daca asputea beneficia de ... (vezi toată discuția)