avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... casco .inca nu am un raspuns . trebuie sa platesc sau ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

casco .inca nu am un raspuns . trebuie sa platesc sau pot face regres?

Am deschis un dosar pe casco si s'a dovedit a fi un risc neasigurat.Eu nu am stiut de aceasta clauza fiind mentionata cu multe virgule si destul de greu de citit. Inspectorul respectiv cand am fost mi'a dat intrarea in service i'am adus toate documentele necesare, de la politie etc. S'au comandat piesele , masina a intrat in service, OK. Inspectorul a dat un e-mail privind acceptarea cu suma respectiva pentru reparatie catre service, iar masina mi'a fost inapoiata.Dupa 3 luni de zile a venit de la Bucuresti de la dep Juridic ,catre service respingerea dosarului de catre acestia cum ca este un risc neasigurat, cu toate ca solutionarea si plata se fac in 30 de zile. Poate fi acuzat de abuz in serviciu inspectorul?Banuiesc ca aceste tipuri de greseli sunt asigurate in contractul de munca a respectivului Acum serviceul imi cere suma de 6400 lei. Ce pot face? Momentan astept un raspuns de la CSA. Ceva sfaturi si lamuriri daca se poate . Multumesc
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 18:58, 3 Mai 2012
nu prea avem cum sa dam mari sfaturi. speta Dvs este una despre care ne putem da cu parerea numai dupa ce vedem actele ...
Nu este vorba despre un abuz ci de prejudiciu adus angajatorului(sau incercare de frauda), pe care trebuie sa-l suporte conform contractului de munca.Reparatorul sigur are contract-conventie cu asiguratorul si trebuie sa-si obtina banii in baza documentelor procedurale detinute conform contract.Instiintati in scris reparatorul ca nu aveti datoria de a plati o comanda ferma facuta/confirmata de asigurator.
Faptul ca:" Eu nu am stiut de aceasta clauza fiind mentionata cu multe virgule si destul de greu de citit"
nu poate fi invocat atata timp cat ati semnat polita fara a fi pe deplin lamurit de continut.(Protectia consumatorului)
Ultima modificare: Joi, 3 Mai 2012
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sc de asigurari nu vrea sa despagubeasca. sunt indreptatit sau nu ?? cameleon01 cameleon01 In luna noiembrie a anului 2011 am avut o usoara tamponare a masinii cu o alta din fata mea, eu fiind vinovatul.Masina respectivului nu a patit nimic si mi-a ... (vezi toată discuția)
Verificare asigurare masina necesara ca informatie in dosarul civil si penal Diamandi Diamandi Am cumparat o masina in 2017, de la niste samsari, din nefericire. Masina are un contract de vanzare cumparare catre o doamna a carei semnatura nu este pe acel ... (vezi toată discuția)
Ma tot amana cu fiscalul clr1990 clr1990 am cumparat masina de la dm respectiv , mi\'a dat toate actele , am facut contract de v-c cu dansul , in actee fiind un unchi de al lui batran peste 80 ani , a ... (vezi toată discuția)