am cumparat masina de la dm respectiv , mi'a dat toate actele , am facut contract de v-c cu dansul , in actee fiind un unchi de al lui batran peste 80 ani , a fost si batranul cand am facut actele i'am dat banii si apoi am intrebat de fiscal . Mi-a zis ca o sa mi-l dea a2a zi .. yep... a trecut 1 luna si tot ma amana.. spune ca a trebuit sa scoata procura ca sa mearga el si nu cel batran ca nu poate . in fine nush ce sa mai cred , sa-l dau in judecata sa ma duc la politie , sa iau baietii sa ma duc peste el .. ce sa fac . Multumesc
Buna seara,
va precizez modalitatea in care am procedat cu un client al meu, intr-o cauza similara; am notificat vanzatorul ca in 5 zile de la comunicare sa se prezinte cu fiscalul; fireste ca nu a raspuns pozitiv; atunci, l-am actionat in instanta, intr-o actiune in obligatia de a face. A adus fiscalul in timpul judecatii.
Va rog sa ma ajutati
aylynk
povestea din 10 martie continua ...unchiul meu a fost dus in alt oras spunandu-i-se ca acolo e o agentie care are locuri de munca pt spania, nu era deschis la ... (vezi toată discuția)