avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ma tot amana cu fiscalul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ma tot amana cu fiscalul

am cumparat masina de la dm respectiv , mi'a dat toate actele , am facut contract de v-c cu dansul , in actee fiind un unchi de al lui batran peste 80 ani , a fost si batranul cand am facut actele i'am dat banii si apoi am intrebat de fiscal . Mi-a zis ca o sa mi-l dea a2a zi .. yep... a trecut 1 luna si tot ma amana.. spune ca a trebuit sa scoata procura ca sa mearga el si nu cel batran ca nu poate . in fine nush ce sa mai cred , sa-l dau in judecata sa ma duc la politie , sa iau baietii sa ma duc peste el .. ce sa fac . Multumesc
Ultima modificare: Marți, 10 Iulie 2018
clr1990, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:57, 10 Iulie 2018
Buna seara,
va precizez modalitatea in care am procedat cu un client al meu, intr-o cauza similara; am notificat vanzatorul ca in 5 zile de la comunicare sa se prezinte cu fiscalul; fireste ca nu a raspuns pozitiv; atunci, l-am actionat in instanta, intr-o actiune in obligatia de a face. A adus fiscalul in timpul judecatii.
Daca are amenzi si impozite neplatite greu de crezut cavaaduce fiscalul in curand, numai dupa ce le achita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pacaleala si nici nu e 1 aprilie spiridon vasilica spiridon vasilica Fiica mea a facut de curand(aproape o luna) 18 ani si a depus actele pentru schimbarea CI , pe 13 iulie.Aveam nevoie de hatararea de partaj legalizata, eu ... (vezi toată discuția)
Masina radiata fiscal tonicatarama tonicatarama buna ziua! as dori si eu o lamurire va rog. am luat de la cineva o masina, omul o tinea pe dreapta, am bagat ceva bani in ea, am aranjat-o. acum doresc sa ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati aylynk aylynk povestea din 10 martie continua ...unchiul meu a fost dus in alt oras spunandu-i-se ca acolo e o agentie care are locuri de munca pt spania, nu era deschis la ... (vezi toată discuția)