avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sansele castigarii unui litigiu pentru prejudiciu de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sansele castigarii unui litigiu pentru prejudiciu de imagine

ce sanse de castig are un proces pentru prejudiciu de imagine?

Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 00:05, 5 Mai 2012
50 % castigati sau pierdeti.
In Romania instantele nu prea ,,gusta" astfel de procese.
Si practica lor este saraca deoarece fac tot ce pot ca sa descurajeze astfel de procese.

Marea problema este vis a vis de cuantumul daunelor morale...
Nu prea sunt mari...
De la intrarea in vigoare a Noului Cod Civil eu zic ca sansele sunt ceva mai mari decat in trecut, de data asta instantele vor trebui sa judece din ce in ce mai multe litigii de acest fel.
Daca va simtiti prejudiciata, actionati pe caile legale si aparati-va drepturile pentru ca asa este totusi firesc.
De undeva trebuie inceput...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale litigii de muncă angajatorul poate cere pretenții ... nicoleta_elena nicoleta_elena daune morale litigii de muncă Angajatorul poate cere pretenții daune morale angajatului?si in ce conditii (vezi toată discuția)
Daune morale produs alimentar expirat de 1 an ContSters440401 ContSters440401 Am cumparat un produs alimentar de la un supermarket cunoscut. Acesta era expirat de 1 an de zile. Evident, nu mai incape loc de discutii despre acest produs. ... (vezi toată discuția)
Daune morale - jigniri aduse de coleg A. Ionut A. Ionut la inceperea activitatii mele la societate unde lucrez, am fost pus de administratorul societatii sa intocmesc o documentatie. Am intocmit-o cum am considerat ... (vezi toată discuția)