avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Dreptul la intimitate - stergerea unui continut online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Dreptul la intimitate - stergerea unui continut online

Cu ceva timp in urma am postat un anumit continut pe o pagina de tip forum ce are caracter personal (informatii personale) si as dori stergerea acelui continut. Ce pot face in privinta aceasta, deoarece consider ca acele informatii imi deterioreaza imaginea?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: sorinsts , utilizator 08:13, 5 Mai 2012
Discutati cu administratorul acelui site si rugati-l sa stearga postarea.Argumentati-va solicitarea.
Problema e ca e chiar acest forum si nu reusesc sa dau de nici un administrator ...

Citind pe ici / colo ceea ce as avea nevoie e de un moderator pentru a-mi sterge doar numele, lasand respectivul post intact...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergere mesaje postate de mai multe ori in forum Aura2 Aura2 cum se sterge un mesaj postat de mai multe ori din gresala? (vezi toată discuția)
Stergere cont aheo aheo Buna ziua. Fiti amabil am si eu o problema. Sunt inscris pe un forum de discutii pe internet si doresc sa-mi sterg definitiv contul si datele personale. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! exista un site de socializare unde cineva mi-a postat ... GeorgeTo GeorgeTo Buna ziua ! Exista un site de socializare unde cineva mi-a postat Nr de tel și poza de profil fara voia mea . Problema este că administratorul acelui site ... (vezi toată discuția)