avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare: cand o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare: cand o parte nu-si indeplineste obligatia cealalta parte este obligata sa respecte promisiunea?

Am incheiat o promisiune bilaterala de vanzare-cumparare la un notar public, in care este specificata data la care sa primesc contravaloarea unui apartament. Termenul de 45 de zile din promisiune a fost depasit cu 20 de zile. Eu pot sa ma razgandesc - in conditiile prezentate- cu privire la pretul initial? Daca promitentii-cumparatori nu si-au indeplinit promisiunea eu sunt obligata s-a respect?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dorel Dulau , Consilier juridic 09:00, 4 Mai 2012
In acest contract de promisiune aveti clauze cu privire la situatia in care una dintre parti nu isi indeplineste obligatiile? si daca da, care este sanctiunea care se aplica celui de nu isi indeplineste obligatiile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare preț apartament într-un imobil în construcție. este normal să mi se ceară bani în plus față de prețul din antecontract? stelianmarian stelianmarian Buna. Cu cateva luni in urma am semnat un antecontract pentru un apartament si am platit in avans cu bani cash tot apartamentul. S-a calculat contravaloarea in ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare contract de vanzare-cumparare DrHOOK. DrHOOK. Buna seara, Am un prieten care vinde un apartament,a facut un antecontract de vanzare-cumparare cu un cumparator care a obtinut un credit ipotecar. In ... (vezi toată discuția)
Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare incheiata la notariat ... insresuma insresuma Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare incheiata la notariat fara transfer de bani ca avans. Ce se intampla in cazul in care, cel care doreste cumpararea ... (vezi toată discuția)