avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare incheiata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare incheiata la notariat ...

Promisiune bilaterala de vanzare-cumparare incheiata la notariat fara transfer de bani ca avans.
Ce se intampla in cazul in care, cel care doreste cumpararea unui apartament, dupa incheierea Promisiunii bilaterale de vanzare-cumparare la notariat, nu mai transfera banii de avans in contul firmei dezvoltatoare imobiliare in cele 5 zile specificate in promisiune?
Ce trebuie sa faca promitentul-cumparator in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: insresuma , utilizator 19:50, 29 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să vă uitați acea promisiune (actul încheiat la notar) și vedeți ce scrie acolo că se întâmplă în cazul în care nu faceți viramentul bancar în termenul stipulat.
Nu se specifica nimic in cazul acesta doar ca, se pierde avansul dat daca, nu se incheie contractul de vanzare-cumparare din vina promitentului-cumparator. In contractul de rezervare, unde s-a platit o suma mica, se specifica ca, se pierde acea suma daca nu se incheie promisiunea bilaterala din vina promitentului-cumparator. Aceasta promisiune bilaterala de vanzare-cumparare s-a incheiat doar ca, transferul de suma de 20% pt. avans nu s-a mai facut in cele 5 zile mentionate in modalitati de plata.
Ultima modificare: Joi, 29 Iulie 2021
insresuma, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheierea unui precontract la vanzarea unui apartament alex68 alex68 Va adresez rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema. Doresc sa vand un apartament si am optat pentru un cumparator care are bani cash ... (vezi toată discuția)
Achiziționare locuință - avans, ulterior plata in rate Dannyytiesto Dannyytiesto Vreau sa cumpăr un apartament iar proprietarul si-a dat acordul sa ii achit un avans pe care îl voi trece intr-un contract făcut între noi și legalizat ... (vezi toată discuția)
Greseala de redactare promisiune bilaterala de vanzare cumparare diana8619 diana8619 Am facut luni un contract cu promisiune bilaterala de vanzare cumparare in care actul este redactat .eu cu fratele meu suntem vanzatori acestui apartament iar ... (vezi toată discuția)