avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daune morale intr-un proces civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daune morale intr-un proces civil

Buna ziua!
Am o problema pe care as vrea sa o impartasesc cu cei prezenti in speranta ca ma poate ajuta cineva.
Am dat in judecata Jandarmeria din oras deoarece intr-o dupa amiaza acestia m-au legitimat si dupa exact 16 zile am primit acasa un proces verbal prin care eram amendat pentru adresarea de injurii "oamenilor de pe strada" si perturbarea linistii publice, lucru total neadevarat.
Precizez ca eu ma aflam pe strada cu prietena mea, iar in procesul verbal ce l-am primit nu se specifica nimic despre ea. Unde ar fi trebuit sa semnez in procesul verbal, scria ca am refuzat si nici in dreptul la martor nu era trecut nimic (din cunostintele mele ei sunt obligati sa aiba un martor iar daca nu au la dispozitie un martor sa specifice de ce nu au).
As dori sa stiu daca pot cere daune morale in acest proces si ce sorti de izbanda as avea.
Multumesc!
Puteti sa cereti daune morale, dar cred eu ca pe calea unei cereri separate. Dumneavoastra ati facut o contestatie a procesului verbal de amenda banuiesc prin care cereti sa vi se anuleze amenda data. daca reusiti sa dovediti prejudiciul creat dvs prin aceasta amenda si legatura de cauzalitate intre fapta si prejudiciu..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestarea unei amenzi imense pentru nimic! AlexPiciu AlexPiciu Salut , numele meu este Alexandru si am o foarte mare neclaritate , si anume...in urma cu o saptamana am fost anuntat de catre o prietena ca un baiat mi`a ... (vezi toată discuția)
Dauna totala buf buf Sunt parte vatamata intr-un accident rutier in care nu mi s-a acordat prioritate. Am avut dauna totala, dar reparand masina am depasit cu 3000 euro dauna ... (vezi toată discuția)
Pot cere daune morale? sterea sterea Buna ziua, In 3.06.2010 am fost concedita abuziv de la SC ANGHEL NG Galati.Dupa ce am primit decizia de concediere, fara preaviz, cu toate ca ei au metionat ... (vezi toată discuția)