avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Fonduri europene impozabile??
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Fonduri europene impozabile??

buna ziua..imi cer scuze..dar am si eu o intrebare si poate cineva care are cunostinta ma poate ajuta...sotul meu a obtinut fondurii europene(nerambursabile) prin masura 112 „instalarea tanarului fermier„ acum..in urma unui controlo cei de la ANAF au zis ca pentru banii care nu au fost investiti( 70% din suma trebuia investita, pentru restul de 30 % nu trebuia sa am nici o justificare..) trebuie sa platesc impozit! va rog din suflet daca ma puteti ajuta ...
Cel mai recent răspuns: alinadrg81 , utilizator 10:19, 8 Mai 2012
presupun ca modalitatea de inregistrare a dansului este PFA...nu stiu ce trebuia sotul sa achizitioneze conform proiect ..daca in proiect erau incluse dotari, utilaje partea de 70% din cheltuiala cu amortizarea trebuia sa diminueze venitul din subventie, fiscal nu se plateste impozit la aceasta subventie deoarece se anuleaza cheltuiala din contabilitate..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitatea fondurilor europene FREDU FIN FREDU FIN Cum se tine contabilitatea fondurilor europene/ fonduri nerambursabile? (vezi toată discuția)
Fonduri europene ADanu ADanu Buna ziua! Am si eu o intrebare.. In 2013 am facut un proiect cu fonduri nerambursabile pe masura 112 (instalarea tanarului fermier), iar acum mi-as dori sa ... (vezi toată discuția)
Tinerii fermieri au solicitat apdrp peste 272 milioane de euro intr-o singura sesiune Daniela Bolog Daniela Bolog 02 august 2012 In cadrul celei mai recente sesiuni de primire a proiectelor de finantare pentru Masura 112 „Instalarea tinerilor fermieri” din ... (vezi toată discuția)