avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bani personali
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bani personali

Vă rog să - mi spuneţi dacă un VÎNZÃTOR mai are obligaţia declarării banilor personali , la începerea activităţii .MULŢUMESC.
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 11:18, 4 Mai 2012
Din ce stiu eu nu a fost agrogata obligatia de a declara banii personali, la inceperea si incheierea programului. Garda financiara inca mai controleaza asa ceva, ca si predarea banilor din vanzari, la sfarsitul programului, pe baza de monetar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport zilnic casa marcat anamariacelik anamariacelik se mai intocmeste si monetar in cazul in care se scoate rapotul zilnic la casa de marcat? daca da ce lege reglementeaza acesata?#-o (vezi toată discuția)
Control garda financiara Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! In urma unui control din partea comisarilor garzii financiare am aflat cu stupoare ca ar trebui sa am in casierie o suma mare de bani, pe care ... (vezi toată discuția)
Baza legala pt. utilizarea "monetarului" va rog sa-mi spuneti care sunt normele legale care stipuleaza utilizarea si completarea "monetarului". (vezi toată discuția)