avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Semnificatie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Semnificatie

In drepul procesului pe care il voi avea pe site-ul portal.just.ro este trecut "se vor cita părţile pentru termenul de incheiere judecată din data de 11.12.2008" . Imi poate cineva explica ce anume inseamna? Se termina procesul? Vor comunica sentinta sau se mai poate amana?! #-o
Ultima modificare: Marți, 9 Decembrie 2008
lilicrin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 15:01, 10 Decembrie 2008
Dumneavoastra sunteti la inceputul procesului nici nu ati avut procedura completa in sensul in care cealalta parte nu a fost citata in mod legal. Asta inseamna ca la termenul viitor partile vor fi citate si o sa va judecati pe fondul cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs c.a. ioanvasiliu ioanvasiliu Buna ziua. Am facut recurs la o hotarare judecatoreasca data de tribunal (litigiu de munca cu fostul meu angajator),la curtea de apel , iar raspunsul pe care ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala respinsa sometester sometester Am pierdut un proces ca urmare a unei plangeri contraventionale. Sentinta a fost data in data de 17.01.2012 si este definitiva si irevocabila insa eu nu am ... (vezi toată discuția)
Cerere de amanare a cauzei ContSters149882 ContSters149882 Salutare! Am si eu nevoie de un sfat.. Am un proces pe 26 Martie 2012, am primit citatia acum cateva zile. Insa nu pot ajunge, abia m-am angajat si nu pot ... (vezi toată discuția)