avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sechestrare bunuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sechestrare bunuri

Buna ziua,
am vandut apartamentul in care locuiam, i-am predat noului propietar cheile, dar in momentul predarii cheilor mi-a ramas o parte din mobila in apartament. Noul propietar refuza sa ma lase sa intru in apartament sa-mi iau bunurile, desi in contractul de vanzare-cumparare nu este trecut ca se vinde si mobila!
Ce pot face pt a-mi recupera bunurile? Are dreptul sa-mi sechestreze bunurile?
Multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Carmen Chitu , Avocat 11:32, 4 Mai 2012
Cumparatorul nu are dreptul sa va retina bunurile. Va sfatuiesc sa ii trimiteti initial o notificare in vederea recuperarii bunurilor, iar in cazul in care nu da curs acestei notificari trebuie dat in judecata daca insistati in recuperarea bunurilor dumneavoastra.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot recupera bunurile mobile din apartament vandut acum un an ? QdIfris QdIfris Am vandut un apartament in 7 DEC 2016, dar bunurile din apartament nu au facut obiectul vanzarii. Cand am vrut sa le ridic din ap., cumparatoarea s-a opus. ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa deces Dana_2006 Dana_2006 Problema mea este urmatoarea: In timpul vietii, bunicul meu a vandut apartamentul in care locuia, pastrandu-si dreptul de a locui in el pe parcursul vietii. ... (vezi toată discuția)