avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sechestrare bunuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sechestrare bunuri

Buna ziua,
am vandut apartamentul in care locuiam, i-am predat noului propietar cheile, dar in momentul predarii cheilor mi-a ramas o parte din mobila in apartament. Noul propietar refuza sa ma lase sa intru in apartament sa-mi iau bunurile, desi in contractul de vanzare-cumparare nu este trecut ca se vinde si mobila!
Ce pot face pt a-mi recupera bunurile? Are dreptul sa-mi sechestreze bunurile?
Multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Carmen Chitu , Avocat 11:32, 4 Mai 2012
Cumparatorul nu are dreptul sa va retina bunurile. Va sfatuiesc sa ii trimiteti initial o notificare in vederea recuperarii bunurilor, iar in cazul in care nu da curs acestei notificari trebuie dat in judecata daca insistati in recuperarea bunurilor dumneavoastra.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot recupera bunurile mobile din apartament vandut acum un an ? QdIfris QdIfris Am vandut un apartament in 7 DEC 2016, dar bunurile din apartament nu au facut obiectul vanzarii. Cand am vrut sa le ridic din ap., cumparatoarea s-a opus. ... (vezi toată discuția)
Executare silita dupa deces Dana_2006 Dana_2006 Problema mea este urmatoarea: In timpul vietii, bunicul meu a vandut apartamentul in care locuia, pastrandu-si dreptul de a locui in el pe parcursul vietii. ... (vezi toată discuția)
Am terminat cumpararea unui apartament, din cele 30 de zile legale ... Tofan George Tofan George Buna seara, varianta scurtă la următoarea este că proprietara de la care am cumpărat imobilul a predat cheile și am găsit apartamentul cu obiecte ... (vezi toată discuția)