Buna ziua,
ce se poate intampla daca se vinde un apartament cu chiriasi in el, iar viitorul cumparator stie asta?
Sau altfel spus care sunt riscurile daca la notariat se semneaza actul de vanzare-cumparare in care se declara ca apartamentul nu este inchiriat?
Imi este frica, ca desi in acest moment viitorul cumparator este de acord sa preia si chiriasii, dupa ce vom semna actul de vanzare-cumparare, acesta poate zice ca nu stia ca sunt chiriasi in apartament!
Multumesc anticipat pt raspunsuri.
mai bine precizati ca aveti chiriasi si care este perioada contractuala cu acestia. declararea necorespunzatoare adevarului constituie fals in declaratii : art 292 C pen "declararea necorespunzatoare adevarului, facuta unui organ sau institutie de stat ori unei institutii publice, sau de interes public, in vederea producerii unei consecinte juridice, pentru sine sau pentru altul, atunci cand, potrivit legii ori imprejurarilor, declaratia facuta serveste pentru producerea acestei consecinte"
Faceti mentiune in cuprinsul contractului de vanzare-cumparare despre durata contractului de inchiriere si ca viitorul proprietar urmeaza sa se preocupe de eliberarea apartamentului.
Treceti aceste lucruri desi par inutile la prima vedere.
Altfel, exista riscul sa fiti obligat/a sa ii evacuati pe cheltuiala dvs., ba chiar sa platiti despagubiri si cumparatorului, daca acei chiriasi refuza sa plece la incheierea contractului respectiv.
Fals in acte
ilvims
Bunaseara am si eu o intrebare referitor cu art.nr 292 c p ce se specificala acest art ?,azi am primit o citatie de la politie in care specifica ca sunt chemat ... (vezi toată discuția)
Declaratie avere
utiliyator
am contract vanzare cumparare autoturism din 2007
autoturismul este neinmatriculat pt ca a fost furat
am obligatia de a l declara in declaratia de avere daca ... (vezi toată discuția)