avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intoarcerea la servici dupa CIC fiind gravida
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intoarcerea la servici dupa CIC fiind gravida

Buna ziua,
Pe 7 iunie 2012 trebuie sa ma intorc la servici.In perioada cat am stat in CIC postul s-a desfiintat. In acest moment sunt gravida si as dori sa merg la servici 3 luni pana pot intra in concediu prenatal. In aceste conditii firma poate dispune concedierea mea. Si daca nu, imi poate solicita deplasarea in alta localitate pe perioada in care doresc sa lucrez?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: andreeaduta , utilizator 13:34, 4 Mai 2012
Daca postul s-a desfiintat atunci ar trebui ca la reintoarcerea din CCC sa fiti instiintata de acest lucru , iar dvs trebuie sa anuntati angajatorul ca sunteti din nou insarcinata astfel incat sa intrati sub incidenta art.60 alin.1 lit.c C.mun. care prevede ca, concedierea salariatilor nu poate fi dispusa pe durata in care femeia salariata este gravida, in masura in care angajatorul a luat cunostinta de acest fapt anterior emiterii deciziei de concediere....
Va multumesc pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insarcinata la intoarcerea din cic1, jobul restructurat elena_v elena_v Ce drepturi am, ca angajat, daca la intoarcerea din CIC1 ( am optat pt 1 an), trebuie sa ma intorc la munca iar jobul meu a fost restructurat? Mi-au spus ... (vezi toată discuția)
Concediere gravida ca urmare a desfiintarii postului catalina74 catalina74 Buna ziua, Situatia se prezinta in felul urmator: neoficial stiu ca postul meu se va desfiinta in urmatoarele 2 luni. Cum eu vreau sa raman insarcinata, ... (vezi toată discuția)
Concediere femeie însărcinată Madalin Chirca Madalin Chirca Poate fi concediata o femeie însărcinată dacă s-a angajat recent intr-o firma care i-a facut contract pe perioada nedeterminată în care scrie ca primele ... (vezi toată discuția)