avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare salarii neplatite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare salarii neplatite

Am fost angajat la o firma pe o perioada de 6 luni jumatate, perioada in care nu am semnat nici un stat de plata , iar pe ultimele 2 luni nu am luat salariul convenit.Desi a trecut 1 an jumatate si am incercat pe cale amiabila, nu am recuperat nimic de la el.Azi mi-a inapoiat cartea de munca ce i-a dat-o de la ITM in martie 2012.Din cate am inteles e si in insolventa mai nou.Mai am sanse sa recuperez in vreun mod legat banii ?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 14:44, 7 Mai 2012
da. Actionati firma in instanta.
Ultima modificare: Luni, 7 Mai 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajatorul nu imi inapoiaza cartea de munca! radaghin radaghin Daca fostul angajator nu vrea sa-mi inapoieze cartea de munca pe diferite motive ce ar trebui sa fac? Am muncit pt o firma cu sediul in Bucuresti cu un oficiu ... (vezi toată discuția)
Agentia imobiliara mi-a cerut comisionul inainte sa semnez contractul de v-c care mai apoi nu s-a semnat, si acum nu stiu cum sa-mi recuperez banii din comisionul platit agentiei imobiliare arlequin arlequin Buna ziua, Am lucrat cu un agent al unei agentii imobiliare din Bucuresti pentru a-mi gasi o locuinta sa o cumpar prin programul prima casa. Am gasit ... (vezi toată discuția)
Carte de munca huminiuc huminiuc Buna ziua, În anul 2006,luna august,mi-am dat demisia dintr-o societate comercială ;contractul individual de muncă încheiat cu această societate ... (vezi toată discuția)