avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Comparatie intre pedepse aplicate - tentativa omor ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Comparatie intre pedepse aplicate - tentativa omor calificat si omor calificat

nepotul meu e in puscarie pentru tentativa de omor califica aceasta a fost incadrarea pusa de procurorul de caz si nu a mai fost schimbata de si victima nu a avut rani grave o simpla zgirietura pe piept iau dat pe prima instanta 4 ani cu suspendare 6ani cu supraveghere iar pe CAB fara sa se ia in calcul circumstantele atenuante iau dat 7,jumate si unuia care a omorat un om si a bagat pe cea dea doua in spital cam 6 luni iau dat 10 ani cum se poate explica aceste diferente nu pot intelege legeile din romania din aceasta cauza am ajuns sa ne dam in cap unul la altul si sa ne omoram ca lege e asa cum e ce credeti ca trebuia sa faca nepotul meu '' sa -l fi omrat pe ala si instanta era mai blinda ''imi cer scuze daca am scris ceva ne la locul lui
nu am inteles nici eu prea bine motivare eu am decizia CAB si aici scrie decat admiterea apelului si cum ca nepotul meu a despagubit victima sica acesta a necesitat 21-22 zile de ingrijire medicale desi avand o contra expertiza medico-legala in care se spune clar ca nu ia fost viata pusa in pericol si rana provocata a fost de un cm si a necesitat 10-11 zile de vindecare si totus nu inteleg de ce nu s-a luat in calcul si cercificatul nepotului meu care are 7-9 zile de ingrijire dat find lovitura primita de la victima in cap cu o bata .
Cazul dvs. seamana cu cazul relatat de mine cumva...
Daca in cazul dvs. insa s-a dat cu bata este insa mult diferit.
La mine s-a intepat in zona inimii pur si simplu fara contraagresiune.
Din ce ziceti dvs. e bine 5 ani in cazul meu...

Ceea ce ati citit dvs. nu este toata hotararea,ci doar o parte nemotivata.
sepoate spune si acest lucru .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare nesolicitata melinaR melinaR am si eu o rugaminte la cei cu experienta ,,avocatii,, nepotul meu are o condamnare de 7 ani jumate din care a facut 5 ani pentru tentativa de omor ... (vezi toată discuția)
Cum ati motiva in favoarea victimei? 1993z 1993z Victima, a intrat pe reteua de socializare facebook, unde a adaugat in lista o fata. Insa pe contul respectivei persoane statea mai mult online prietenul ... (vezi toată discuția)
Eroare judiciara melinaR melinaR m-am tot intrebat daca nu exista ceva in CPP sa fie tras la raspundere un procuror prea plin de zel si care a facut mai multe greseli in urmarirea penala am sa ... (vezi toată discuția)