Buna Tuturor' ma numesc Adrian si am o problema daca pot sa i spun asa si ea este .
Parintii mei sunt in divort si prima pronuntare este pe data de 12 sept ,iar eu pe data de 6 mai fac 18 ani . Dar tata cand a bagat actele la divort ma scris si pe mine acolo sa imi plateasca pensia alimentara , si intrebarea mea este va trebui sa o dau eu in judecata sa ii cer pensie alimentara sau sau sunt "inclus" in procesul de divort ? cu toate ca o sa am 18 ani cand se pronunta divortul . Multumesc astept raspunsuri.
parerea mea este ca daca tu o sa ai 18 ani nu o sa mai ai dreptul la pensie ,in cazul in care urmezi o facultate vei avea dreptul la pensie pana la terminarea studiilor
Divort fara minor.
Adryanus
Buna ma numesc Adrian si sunt elev in cls X , parintii mei divorteaza pe cale judecatoreasca si primul proces este pe data de 11 sep. 2012 , iar eu pe data de ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere
jully3tt3
Buna ziua !
Am terminat clasa a-XII-a si primesc pensie de intretinere de la tatal meu.Ma intereseaza daca primesc somaj mai pot primi pensie? Care este tipul ... (vezi toată discuția)