avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT DE COLABORARE - FARA CONTRACT DE MUNCA!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT DE COLABORARE - FARA CONTRACT DE MUNCA!

Buna seara Stimati Domni si Doamne,

Reprezint un srl, platitor de tva si doresc angajarea a 3 agenti de vanzari
CU CONTRACT DE COLABORARE.
Deci fara a plati taxe la ITM - fara contract de munca.
iar plata omului respectiv se va face prin oferirea unui comision in functie de vanzarile realizate spre exemplu 30%
Mentionez ca vor fi persoane fizice, deci nu srl sau pfa

Va rog sa imi spuneti:
- in ce conditii se poate realiza acest lucru
- daca este legal
- pe ce perioada se poate face un asemenea contract
- unde pot gasi un model
- trebuie sa depuna la fisc ca obtine venituri dintr-un asemenea contract?

Lucram doar pe baza de colaborare (similar cu agentii de asigurari). Vom semna cu dumneavoastra un contract de colaborare, iar plata o vom face lunar intr-un cont bancar indicat de colaborator.
Suma pe care v-o oferim este neimpozitata, fiind de datoria dumneavoastra sa declarati toate veniturile financiare autoritatilor fiscale, inclusiv veniturile realizate prin colaborarea cu noi.

Va multumesc anticipat pentru lamuriri,

Bogdan
Cel mai recent răspuns: bogdan.netejoru , utilizator 12:55, 7 Mai 2012
nu stie nimeniii???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare, fara contract individual de munca claudia_d claudia_d Buna ziua, Reprezint un SRL, platitor de tva si doresc angajarea a 2 persoane (firma este prestatoare de servicii) CU CONTRACT DE COLABORARE, dar si oferirea ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu persoane fizice neautorizate in baza unui contract de comision? prindeo prindeo Buna ziua, Am deschis recent o firma care se ocupa cu intermedieri, si am nevoie sa colaborez cu persoane fizice pentru a prospecta piata si a-mi gasi ... (vezi toată discuția)
Administrare afacere online cu plata prin card bancar aawee aawee Buna ziua, Sunt student si de ceva timp ma documentez despre administrarea unei afaceri pe internet cat mai legal posibil. Proiectul meu este de a crea un ... (vezi toată discuția)