avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu proprietate

buna seara.
Are voie primaria sa elibereze copii dupa dosarul cu titlul de proprietate si toate celelalte acte ce sunt acolo ,al unei persoane, altei persoane care nu este proprietar ? Daca are pentru ce motive?
Mentionez ca un vecin a cerut copii de la primarie, in scris, cu titlul de proprietate al bunicului meu.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 21:22, 4 Mai 2012
Se pot solicita atunci cand se dovedeste un interes legitim. La fel si la Cartea funciara, oricine poate solicita un extras de carte funciara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberari documente Tpopa Tpopa Buna seara! As dori sa aflu daca exista o interdictie referitoare la eliberarea unor copii ale unor documente referitoare la dreptul de proprietate al unei ... (vezi toată discuția)
Dovada calitatii procesuale pasive zmihai58 zmihai58 Pentru a actiona in judecata un proprietar care are restante mai mari de 90 zile mi sa cerut pritre altele si o copie a actului de proprietate a respectivului ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui imobil fara proprietar SzaboGreta SzaboGreta Buna ziua! As vrea sa va intreb ce ar trebui sa fac sau la cine sa apelez in cazul in care am vazut un imobil si este fara proprietar? Are cateva geamuri ... (vezi toată discuția)