avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Daca am domiciliul intr-un judet,si terenul arabil ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Daca am domiciliul intr-un judet,si terenul arabil care vre-au sa-l inscriu la APIA,este in altul,pot intocmi dosarul la APIA,in raza careia am domiciliul?

Faptul ca locuiesc in alt jud. la aprox.300km,de locul unde detin prin T.P. un teren arabil, si ca sa nu fac pre-a multe drumuri,as vrea sa intocmesc documentatia la APIA,in raza careia am domiciliul,si sa merg pregatit cu tot ce trebuie,cred ca ar fi m-ai simplu.,poate este cineva m-ai in tema ..,dintre dvs...
Ultima modificare: Vineri, 4 Mai 2012
Gion_71, utilizator
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:32, 5 Mai 2012
nu, trebuie sa depuneti la apia unde este terenul
Cel mai sigur luati legatura cu centrul APIA din judetul unde este terenul
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventii in agricultura Vlad2013 Vlad2013 Buna dimineata, As dori sa stiu : Daca am un teren,intr-o zona arabila si doresc sa pornesc,pentru inceput, pe 3000 mp , o cultura de afini,pot ... (vezi toată discuția)
Dosar pensie Mada.80 Mada.80 Buna ziua, As vrea sa depun dosarul pentru pensie in numele mamei mele in jud. Bacau deoarece ea nu este in tara. Eu am procura pentru a putea depune ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare loturi de teren arvat_t arvat_t Sunt in posesia unui lot de teren intravilan care a fost dezmembrat si intabulat in jud. Bihor(terenul se afla in jud Bihor),eu,proprietarul terenului locuiesc ... (vezi toată discuția)