avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzufruct viager
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzufruct viager

am o cunostinta care a incheiat un contract de vanzare cumprare cu uzufruct viager cu o nepoata.... semnarea contractului insa, nepoata s-a schimbat radical, adica a inceput s comande in casa sa incerce sa ii impuna cunustintei mele anumite lucruri. i s-a atras atenti ca ea nu are dreptul sa locuiasca in acea casa si s-a mutat in chirie, insa inainte de asta a facut un zis la urcarea spre etajul casei unde sunt lucrurile ei.. intrebarea mea este daca se poate ataca si desfiinta acest contract, bineinteles cunostinta mea sa plateasca inapoi banii vcare i-a primit pe casa
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 00:14, 5 Mai 2012
e o problema mai delicata, dar in principiu se poate... trebuie gasit insa temeiul legal care se aplica situatiei cunostintei dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, mama mea a vândut casa nepoatei sale după fiica ... Marin Despinoiu Marin Despinoiu Bună seara , mama mea a vîndut casa nepoatei sale după fiica sa , uzufruct viager , dar nepoata fiind minora si reprezentând o soră mea mama minorei , ... (vezi toată discuția)
Bună ziua este vorba de un contract de vânzare cumpărare cu ... dano66122@gmail.com dano66122@gmail.com Bună ziua Este vorba de un contract de vânzare cumpărare cu sumă de bani plătită iar cât trăiește bătrâna să stea în apartament și să i asigur ... (vezi toată discuția)
Desfintare c-v paula38 paula38 Buna ziua problema este urmatoarea ,am vindut o casa nepoatei mele cu C_V ,cu clauza de intretinere,dar in contract a existat si un drept de abitatie viagera ... (vezi toată discuția)