avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Concesionarea unei balti parasite si a terenului din ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Concesionarea unei balti parasite si a terenului din preajma

Buna seara
As dori sa-mi dea si mie cineva un ajutor
Sunt un srl si as dori sa concesionez o balta parasita si terenul din imediata apropiere a balti
De ce acte am nevoie si de la cine am nevoie de aprobari

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 23:39, 4 Mai 2012
In primul rand, va trebui sa cunoasteti proprietarul acelui teren (Primaria).
Apoi, va trebui o scrisoare de intentie catre acea primarie, care va organiza o licitatie, cu intocmirea unui caiet de sarcini.
Vedeti care este statutul juridic al acelei balti parasite, pentru ca daca este prinsa ca izlaz comunal, iar dvs. doriti sa faceti acvacultura sau piscicultura, va trebui sa procedati la schimbare de destinatie, care se face de consiliul local.
Dupa cate cunosc eu, acea schimbare din izlaz se face cam greu, dar poate este deja prinsa in registrul agricol chiar iaz piscicol.
Toate informatiile le luati de la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesiune pasune comunala dia_8 dia_8 As dori sa concesionez o suprafata de teren dintr-o pasune comunala si sa-i schimb destinatia, adica sa fac o livada. Am citit insa undeva ca ar fi ilegala ... (vezi toată discuția)
Concesiune, arendare sau inchiriere? carmen-rodica carmen-rodica Buna ziua, V-as ruga mult sa ma lamuriti in urmatoarea privinta: ce este mai usor, avantajos pentru ambele parti si neatacabil din punct de vedere legal ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei terenului agricol in teren constructii sanda1956 sanda1956 O firma particulara doreste sa instaleze panuri solare (printr-un proiect cu fonduri europene) pe un teren agricol a carui destinatie este de islaz comunal . ... (vezi toată discuția)