avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificat de rezidenta fiscala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificat de rezidenta fiscala

Buna dimineata,

As avea nevoie de o informatie in ceea ce priveste certificatul de rezidenta fiscala pentru aplicarea Conventiei referitoare la aplicarea dublei impuneri. am nevoie de acest document pentru a-l prezenta autoritatilor fiscale germane dintr-un anume motiv. Precizez ca sunt cetatean roman cu domiciliul in jud.Harghita(in buletin) si lucrez in Bucuresti. Imi poate spune cineva unde trebuie solicitat acest document? Eu cred ca la ANAF dar nu stiu acum daca nu cumva trebuie in orasul in care am domiciliul?

Multumesc mult.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Mai 2012
alina81, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 08:13, 5 Mai 2012
Administratia financiara din localitatea de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte rezidenta Miruna_Irina Miruna_Irina Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie pentru o prietena. Are cetatenie dubla romana si italiana si e stabilita in Italia. Isi deschide un ... (vezi toată discuția)
Rezident permanent mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog sa ma ajutai si pe mine in urmatoarea situatie. Cum se poate dobandi statutul de r[b]ezident permanent[/b] pe teritoriul Romaniei? Mai exact, ... (vezi toată discuția)
Stabilirea rezidentei fiscale in strainatate pt persoane fizice elenamartinez elenamartinez Buna ziua! conform nuçoului cod fiscal rezidentii romini din alte tari trebuie sa anunte stabilirea rezidentei fiscale in tara unde se afla. Situatia mea ... (vezi toată discuția)