avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CAR
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CAR

Buna ziua.
Sotul meu a lucrat la o societate timp de 30 de ani , fiind membru la CAR-ul acesteia. In urma cu 3 ani si-a schimbat locul de munca si de atunci incearca sa isi retraga fondul care s-a adunat la CAR , dar nu reuseste . De fiecare data cand il cauta pe domnul de acolo ,acesta gaseste diferite scuze si tot amana. Ce putem face,avand in vedere ca societatea respectiva a intrat intr-un proces de restructurare ?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 11:58, 5 Mai 2012
Cel mai simplu demers ar fi o somatie de plata scrisa, eventual expediata prin posta cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire subiect: recuperare fond car Ynnutza Ynnutza Buna ziua Revin la subiectul deschis de mine cu ceva timp in urma cu o rugaminte. In urma discutiilor avute cu cei de la CAR am aflat ca pot obtine suma ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata damaru28 damaru28 am calitatea de parat pe procedura somatie de plata cf.ord 5/2001.La intampinarea depusa in apararea mea am argumentat faptul ca din sirul de facturi enumerate ... (vezi toată discuția)
Cedare fundatie!!! ranedo ranedo Buna ziua! Sunt unic fondator si presedinte al unei Fundatii, iar datorita varstei/starea sanatatii, nu mai pot continua activitatea acesteia.Care este ... (vezi toată discuția)