avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor la CO pentru persoanele cu dizabilitati.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor la CO pentru persoanele cu dizabilitati.

O persoana cu dizabilitati cu gradul II, accentuat, incadrata, beneficiaza de spor la concediul de odihna?
Cel mai recent răspuns: evcont , utilizator 17:10, 5 Mai 2012
Codul Muncii prevede :
Art. 147
(1) Salariatii care lucreaza in conditii grele, periculoase sau vatamatoare, nevazatorii, alte persoane cu handicap si tinerii in varsta de pana la 18 ani beneficiaza de un concediu de odihna suplimentar de cel putin 3 zile lucratoare.
(2) Numarul de zile lucratoare aferent concediului de odihna suplimentar pentru categoriile de salariati prevazute la alin. (1) se stabileste prin contractul colectiv de munca aplicabil si va fi de cel putin 3 zile lucratoare.
Va multumesc si va doresc o zi buna. Cautam in legea 448/2006,#-o nicidecum in codul muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu suplimentar sandita sandita Sunt persoana cu handicap accentuat, angajata pe perioada nedeterminata. As vrea sa stiu daca beneficiez de concediu de odihna suplimentar si cit este acesta. ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna TEODOARE TEODOARE Va rog daca e dispus cineva sa ma indrume. Iata care este nelamurirea mea: o persoana cu handicap accentuat are dreptul, conform legislatiei in vigoare, in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, o persoana cu handicap mediu beneficiază de zile ... Dorina71 Dorina71 Bună ziua, O persoana cu handicap mediu beneficiază de zile în plus la concediul de odihna? (vezi toată discuția)