Am plecat in italia in urma cu 3 ani deoarece nu reuseam sa mai platesc creditele
am trimis banii sotului pentru platirea lor .El a ramas cu copilul acasa neavand servici .Dupa un an m-am intors in concediu .El era cu alta ramanand in urma cu ratele.A intentat actiune de divort copilul ramanand la mine. Am plecat din nou in italia .Am convenit ca copilul sa stea macar cu un parinte..Pe scurt a ramas la el si a stat si cu mama mea. Am continuat sa-i trimit bani pt copil si credite .Acum valoarea creditelor e mai mare decat inainte de a pleca.Mi-a promis ca ne vom reimpaca dar nimic.Acum da bir cu fugitii .De curand am ramas acasa cu copilul.
Nu mai am puterea de a o lasa singura sunt obosita psihic si fizic. suntem de doi ani divortati mi-a cheltuit banii si nu a platit niciodata pensie alimentara. Cum pot sa-mi recuperez banii de la el +pensia copilului din urma. Multumesc
Nu va mai puteti recupera banii.
Se impunea sa consultati un avocat din Romania cand va aflati in Italia pentru a intelege situatia juridica.
Acum cred ca nu va mai poate ajuta niciun avocat.
Fiti multumita ca ati ramas cu copilul deoarece il puteati pierde...
Solicitati partajul bunurilor comune daca nu l-ati realizat inca prin care sa cereti o cota mai mare de contributie din masa bunurilor comune...sunt multe de discutat...depinde pentru ce ati solicitat creditul...ati achizitionat un imobil sau un mobil?
Pentru neplata pensiei de intretinere formulati plangere pentru infractiunea prevazuta de art.305 Cod procedura penala - Abandonul de familie
Partaj
gena_b
Va prezint situatia prietenului meu: el a cumparat impreuna cu sotia un apartament ,prin banca. Intre timp,aceasta s-a separat de sot(legal dupa legea din ... (vezi toată discuția)