avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz angajator

Buna ziua as dori să mă lămuriți asupra unui aspect! Începând cu data de 3.mai 2012 am preaviz din partea angajatorului,concedierea cf.art.65 alin.1 din legea nr.53/2003 republicată.Deoarece peste cîteva zile am programată o intervenție chirurgicală,după care voi fi în concediul medical ce se întâmplă cu perioada de preaviz????Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 19:44, 5 Mai 2012
Angajatorul este obligat sa va primeasca cerificatul medical, iar perioada de preaviz va fi decalata.
Preavizul se suspenda si se reia dupa incetarea cauzei care a generat suspendarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preavizul suspendat in timpul concedierii colective, va fi urmat de concediere colectiva sau individuala? laraband laraband Buna ziua, In urma aplicarii masurii de concediere colectiva, au fost emise Notificari de preaviz pentru cateva zeci de angajati, iar dupa finalizarea ... (vezi toată discuția)
Încetare contract de muncă Silvia-Gabriela Silvia-Gabriela Bună seara! Vă rog să mă ajutați cu o informație legata de încheierea Contractului ontractului de muncă în condițiile în care am primit o ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal/lichidare firma ianliana ianliana Buna ziua am o nelamurire: ce se intampla cu salariata aflata in concediu de risc maternal in cazul in care firma isi inceteaza activitatea? (vezi toată discuția)