avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... viza italiana pentru cetatean moldovean
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

viza italiana pentru cetatean moldovean

Buna seara ! am o prietena, cetatean moldovean, care se afla pe teritoriul Romaniei pana in iulie 2012, la aceasta data expirandu-i viza. Intrebarea mea este : poate sa primeasca viza pentru Italia de la ambasada Moldovei din Bucuresti? aceasta o sa primeasca un contract de munca in Italia dar are nevoie de viza. Astept raspunsurile dvs. Multumesc !:)
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 16:18, 6 Mai 2012
Mai degraba ar trebui sa se duca la Ambasada Italiei la Bucuresti, nu a Moldovei. Poate sa se duca sa solicite o viza de imigrare
Imi pare sincer rau daca v-am plictisit cu cererea mea ! eu am relatat aceste lucruri pentru a obtine un raspuns cat mai detaliat ! persoana in cauza vrea sa plece in Italia pentru ca o sa primeasca un contract de munca, dar nu stie exact cand o sa vina acest contract. Cand sa mearga la Ambasada Italiei? cand primeste contractul? va multumesc !
In principiu, trebuie sa mearga la ambasada atunci cand are confirmarea si sa duca si o copie dupa contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatoria cu un cetatean din maroc - viza pentru franta ioana_d ioana_d Buna ziua, Sunt cetatean roman, in prezent locuiesc in Bucuresti dar peste o luna voi lucra in Franta(in Paris) cu contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am angajat un cetatean din republica moldova pe o ... SERVIZI ASSOCIATI SERVIZI ASSOCIATI Buna ziua. Am angajat un cetatean din Republica Moldova pe o perioada de 4 luni, respectiv de la 01.09.2021 pana 31.12.2021 conform Legii 200/10.09.2020, in ... (vezi toată discuția)
Casatorie dintre un cetatean roman si o cetateanca moldoveanca rotaruana rotaruana salut,am si eu o problema si am nevoie de un sfat...vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu insa e roman...eu moldoveanca....suntem ambii in italia....nu stim ... (vezi toată discuția)