avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contract cu mandatarul financiar pentru alegerile din ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contract cu mandatarul financiar pentru alegerile din 10.06.2012

"Mandatar financiar poate fi o persoană fizică sau o persoană juridică; activitatea mandatarului financiar nu se poate desfăşura pe bază de voluntariat", trebuie sa se faca un contract cu mandatarul financiar? imi puteti da un model?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: BIANCA9000 , utilizator 08:21, 15 Mai 2012
Aceiasi problema o am si eu.....este necesar un contract sau ajunge anexa 1 a, din ghidul mandatarului financiar?
Multumesc.
trebuia un contract de prestari servicii
Ma puteti ajuta si pe mine cu un model?
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Practica sau contract de colaborare JackyVip JackyVip Buna , eu vreau sa fac practica la diverse firme , pentru a acumula experienta in anumite domeni, si eu nu vreau sa cer nici o remuneratie , ce contract este ... (vezi toată discuția)
Contracte ce stabilesc raporturi de munca fata de firma?! AlexaA99 AlexaA99 Ce posibilitati am pentru a incheia un contract de prestari servicii sau voluntariat cu o persoana fizica neautorizata sau o alta forma de angajare sezoniera ... (vezi toată discuția)
Asociatie culturala Crinisor Crinisor Buna ziua, va rog sa imi spuneti: asociatia ce contracte poate incheia, ce colaborari poate avea cu pj/pf? Membrii ei ca sa fie renumerati, trebuie sa ... (vezi toată discuția)