avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Sisteme de supraveghere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Sisteme de supraveghere

Pentru o firma nou infiintata este necesara o autorizare speciala de la politie sau de la orice alta autoritate invederea montarii unor sisteme de supraveghere ( camere) in spatiile comerciale ale diferitilor clienti.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florian Turlete , Avocat 14:53, 10 Decembrie 2008
Da, aceasta activitate se licentiaza de catre Politia Capitlei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen montare camere supraveghere OliviuBogdan OliviuBogdan Buna ziua, momentan sunt PFA si printre alte coduri CAEN detin si codul 9511 care include echipamente electronice periferice unde ma gandesc eu ca ar intra si ... (vezi toată discuția)
Montare sistem supraveghere video c60411495 c60411495 Buna ziua, Am fost contactat de catre o farmacie sa ii montez un sistem de supraevghere video. (Societatea mea se ocupa cu vanzarea de produse IT, Software, ... (vezi toată discuția)
Am dori sa deschidem o firma de it. 4concept21 4concept21 Buna ziua. Am dori sa deschidem o firma de IT atat pe partea de comercializare echipamente IT cat si montaj de camere de supraveghere, sisteme de alarma si ... (vezi toată discuția)