avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... debransare RADET Constanta 2012
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

debransare RADET Constanta 2012

Mai am nevoie de semnatura unui vecin care este deja debransat ?
andrei_tabasco a scris:

(si ma refeream aici la deconectarea temporara..)

Nu exista dispozitie in vigoare care sa prevada aceasta facilitate de debransare temporara,
daca interesul dvs este acela de a va denransa de la sistemul centrazilizat de alimentare cu agent termic
Daca parcurgeti dispozitiile care reglementeaza debransarea consumatorilor casnici de la nivelul imobilelor de locuit ,veti constata ca sunt impuse formalitati si acorduri atat din partea adunarii generale a asociatiei de proprietari cat si a furnizorului de servicii,formalitati si acorduri care nu se emit pentru debransare temporara
daca nu exista posibilitatea debransarii temporare, atunci nu exista nici o cale de debransare? mentionez ca blocul in care locuiesc este de 6 apartamente, toate fara pereti comuni, iar apartamentul meu este la ultimul etaj. desi am facut toate formalitatie pentru debransare, imi lipseste acel "precedent" de debransare in bloc.
am citit pe [ link extern ]
ca amenda pentru debransare ilegala este intre 500-1000ron. oare platind aceasta amenda voi ramane debransat? mie imi convine... zilele aceste voi merge din nou la RADET si le voi propune chestia asta..
Ultima modificare: Marți, 28 August 2012
andrei_tabasco, utilizator
m-am interesat mai bine la Serviciul de Sprijinire si Indrumare a Asociatiilor de Proprietari de pe Str. Amzacea nr.13 si acolo mi s-a spus ca amenda aceea intre 500-1000ron pt debransare ilegala o da RADET-ul, apoi Primaria amendeaza cu 2500-5000ron de atatea ori pana cand sistemul de incalzire din casa revine la ceea ce a fost initial, desigur cu judecata si toate cele. plus ca nu se recunoaste debransarea chiar daca nu mai exista calorifere, asta insemnand ca trebuie facuta plata caldurii....
concluzie: mi-am luat gandul de la debransarea "eu fac in casa mea ce vreau"
DAR mai exista o solutie: executorul judecatoresc
(inca nu stiu cat dureaza, ce implica si cat costa)
GATA cu cautarile! DEAD END
m-am informat si despre Executor Judecatoresc:
el intervine atunci cand EXISTA un TITLU EXECUTORIU.
dupa cum spuneam.. DEAD END
ps: Ne-am nascut cu RADET vom muri cu RADET de gat :)))
ps2: trist e faptul k am dezbatut un topic uitat de lume si se pare fara interes de unul singur
ps3: din motivul de mai sus nu ne putem debransa de la radet din 2007.. ca pe nimeni nu intereseaza ce se intampla cu vecinu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransarea de la sistemul centralizat de incalzire Zgabul Zgabul M-am debransat (ilegal) de la sistemul centralizat de incalzire. Am depus o instiintare la RADET prin care le- am adus la cunostinta ca m-am debransat din ... (vezi toată discuția)
Debransare radet 2012 ellen6a ellen6a Buna ziua. Sunt proprietara unui apartament situat intr-un bloc construit in anul 1986. Am fost la asociatia de locatari si am intrebat despre proiectul tehnic ... (vezi toată discuția)
Debransare radet lorelena1306 lorelena1306 Stimati domni, Doresc sa fiu informata in legatura cu debransarile de la Radet: - Aproba RADET-ul debransari?? -Ce acte am nevoie pentru a ma prezenta la ... (vezi toată discuția)