Buna ziua,
Am si eu urmatoarea problema daca ma poate ajuta cineva:
Sunt angajata ca director economic la o firma de contabilitate,expertiza si audit financiar.Acum cateva zile am fost numita de catre tribunal expert contabil pentru efectuarea unei expertize contabile intr-un proces in care una dintre parti are in desfasurare cu firma la care lucrez un contract de audit financiar ,contract care se desfasoara de acum 2 ani si continua.Am fost la cea firma ,stiu conducerea,am facut verificarile necesare ptr rapoarte.
Vreau sa depun o declaratie de incompatibilitate ptr a fi numit un alt expert.
As vrea sa stiu la ce departament al Tribunalului trebuie sa o depun si ce urmeaza in continuare.Tribunalul trimite raspuns?
Multumesc
Depuneti prin registratura tribunalului o nota scrisa, datata si inregistrata, catre instanta de judecata, din dosarul respectiv, nota in care mentionati optiunea dvs. pentru a fi inlocuita ca expert desemnat.
Argumentati optiunea dvs. si anexati daca este cazul documente care sa va sustina punctul de vedere, pentru a nu avea surpriza ca instanta sa nu fie de acord cu solicitarea dvs.
Daca firma dvs. colaboreaza cu firma implicata in dosar, intr-un contract care nu are legatura cu dosarul in care ati fost nominalizata, nu cred ca vi se va aproba solicitarea.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Expertiza contabila
roxana68
Intr-o cauza civila de la judecatoria Sibiu se dispune efectuarea unei expertize contabile judiciare,se numeste un expert contabil din oficiu si se accepta ... (vezi toată discuția)